EXPO APELDOORNPHOTO

EDITIE 6

THEMA FESTIVAL 2023

Het thema van het zesde Apeldoorn Fotofestival is:

JIJ EN DE ELEMENTEN

Aarde, water, lucht en vuur
Waaruit besta jij?
Wat draag je mee?
Én waar ga jij naartoe?

DEEL MET ONS JOUW GROTE VERHAAL

Alles verandert om ons heen mede door de invloeden van de elementen en de mens. Landschappen, klimaat, technische ontwikkelingen, de mensen om ons heen en ook wij veranderen. Wij groeien, ontwikkelen en passen ons aan de veranderingen om ons heen. Onze geschiedenis bepaalt wie wij zijn als mens. Jouw geschiedenis bepaalt wie jij bent als individu.

Jouw geschiedenis is tot op de dag van vandaag voelbaar en merkbaar in jouw verhalen. Welke elementen hebben jou gemaakt tot wie jij nu bent? Deel met ons jouw grote verhaal.

Mijn verhaal gaat over het heden en verleden van Marcel Wichers, in 5 foto’s is het verhaal te zien, en te horen via de QR-code, wat de elementen voor invloed hebben op zijn heden en verleden.

Wat wil Marcel Laten zien:

De verbondenheid van mijn genealogisch Viking herkomst in het hedendaags. De invloeden van het Noorse weleer welke iedere dag in mijn heden vertegenwoordigd zijn, zoals karakter eigenschappen, kleding, hobbies en interessen.Dit zijn voor mij geen toevalligheden maar hebben een achtergrond. Persoonlijke vragen en “waarom” werden voor mij in het verleden gevonden en verklaard veel van mijn karaktertrekken in het heden. Mijn passie voor reizen en ontdekken, mijn dagelijkse kleding welke vaak een nordic-twist krijgt, mijn haardracht en uiterlijk, mijn hobby als historisch festival-figurant in o.a. Viking kledij, het zelf onderzoeken en maken van deze kledij, de verbondenheid met de vier elementen…een greep uit vragen welke het antwoord gevonden werd uit mijn genealogisch verleden.
HOOR ZIJN VERHAAL EN SCAN DE QR CODE:

 

AARDE WATER
HEDEN
LUCHT VUUR