Brunswick Mill Studio

Op donderdag 12 maart naar de Brunswick Mill Studio gelopen vanaf mijn appartement, klein uurtje en dan kom je in een gebied terecht waar vroeger veel oude molens en fabrieken stonden. Merendeel van de gebouwen zijn uiterlijk niets veranderd en heeft de tijd stil gestaan. In deze oude gebouwen zijn veel bedrijven gevestigd. Het gebied waar ik in ga is een artistiek gedeelte waar ik de Brunswick Mill studio ga bezoeken om een shoot te doen. In deze oude katoen molen zijn meerdere kamers gevestigd waar musici kunnen repeteren. Op alle verdiepeingen mocht ik rond kijken en ook op de verdieping waar de video clips worden opgenomen mocht ik vrij rond lopen en mijn foto’s schieten.

previous arrowprevious arrow
muziekstudio-01
muziekstudio-02
muziekstudio-03
muziekstudio-04
muziekstudio-05
muziekstudio-06
muziekstudio-07
muziekstudio-08
muziekstudio-09
muziekstudio-10
muziekstudio-11
muziekstudio-12
muziekstudio-13
muziekstudio-14
muziekstudio-15
muziekstudio-16
muziekstudio-17
muziekstudio-18
muziekstudio-19
muziekstudio-20
 
next arrownext arrow
Shadow